Здравейте, мили родители!

    Лятото е към своя край и есента настъпва, което ни напомня, че отново ще бъдем заедно, вие и нашите деца, учителите и всички, които са съпричастни към общата ни кауза – БУ „Азбука“.
Предстои ни учебна година, през  която се надяваме да преминем с надежда за успешна и спокойна работа, за да превърнем училището в любимо място на децата, където те да се учат, да се забавляват и да намерят нови приятели.
Зная, че всички се вълнувате и очаквате информация за организацията на първия учебен ден:

 Място: Занятията през новата 2021/22 г. ще се провеждат в нова ,изключително красива и функционална сграда, на адрес: 25-26 Blackpitts, Merchants Quay, Dublin , D 08 XR62; Warrenmount Primary School

Време: 18.09. 2021 г. – 10.00 ч.   

При организацията и провеждането на първия учебен ден ще се спазват същите Covid 19 предпазни мерки и указания на HSO и ирландското законодателство както през миналата учебна година :

 Носенето на маски е задължително.

Децата ще влизат в сградата, придружени от своите учители , които ще ги посрещнат на двора .

Работа на училището в пандемична обстановка: Във връзка с обстановката свързана с COVID 19 и указанията на HSO , дезинфектанти ще бъдат осигурени на място. Всяко дете трябва да носи закуска(лек обяд) в надписана кутия, тетрадка и химикал .

 Формуляри: Спазвайки изискванията на HSO, Ви изпращаме  формуляр на български и английски език, който всеки родител трябва да попълни преди пристигане в училище. Разчитаме на Вашето съдействие , защото опазването на здравето на нашите деца и училищния персонал е от първостепенно значение за нас.

 „План за отваряне на училището в условията на пандемия“ на български и английски език е публикуван на уеб  страницата на  училището и ще остане през цялата учебна година. Училищният персонал е запознат с неговото съдържание. Молим Ви и Вие да го направите, за да спазваме всички заедно противоепидемичните мерки съгласно изискванията на ирландските власти.

Таксите за обучение остават непроменени: 200 евро за един ученик. При двама ученици от едно семейство таксата е 360 евро за двете деца. Можете да платите , като преведете парите по сметката публикувана на нашия сайт или когато дойдете на първия учебен ден. Това е и крайният срок за плащане.

Очаквайте допълнителна информация за училищния календар и учебните смени в следващите няколко дни.Ще сме щастливи да се съберем отново заедно на 18.09. ,  защото радостта е истинска само, когато е споделена! 
Да бъдем отново заедно, за да си пожелаем една успешна учебна година и да работим съвместно в името на добруването и благополучието на нашите деца!

Очакваме Ви с нетърпение!

Мариана Монир
Училищен ръководител на БУ „Азбука“
БОКЦИ и РСДъблин

Share this: