Нашата традиционна благотворителна почерпка тази събота отново премина с голям успех и много настроение сред малки и големи.

Семейната и празнична атмосфера, царяща в цялото българско училище се получи единствено благодарение на отзивчивостта, отдадеността и себепричастността на всички.

На „най-сладкия” ден за нашето училище майки и баби, добри кулинарки, с отворени сърца посрещнаха идеята да се включат благотворително с направени от тях торти, банички и сладкиши, като напълниха масите и чинийките на децата с всякакви вкусотии.

Благодарим на всички родители и приятели, които се включиха с най-вкусните кулинарни произведения и донесоха много усмивки и празнично настроение .

Събраните средства ще бъдат използвани за организация на Коледното тържество и за подпомагане работата на Дядо Коледа. Благодарим на всички за щедростта и отзивчивостта!

Специални благодарности на нашия нов председател и организатор на събитието от Родителския съвет, Бояна Боева и нейния екип, за чудесната и безупречна организация!

Специални благодарности на всички, които бяха част от организацията!

Пожелаваме си да сме все така сплотени, пълни с ентусиазъм и нови идеи!

Родителския съвет на Българско училище ‚Азбука‘

Share this: