IMG_1020

На 22 ноември, по инициатива на родителския съвет, се проведе първата от поредицата планувани благотворителни инициативи за събиране на средства за подпомагане на дейността на нашето училище.

Много торти,  сладки, рула, сладкиши и какви ли не още вкусотии приготвиха за този ден деца и родители. Много ведра и почти празнична беше атмосферата в родителската и в класните стаи.

Щастливи детски усмивки и смях отново огласяха стаите и коридорите на училището ни в най-сладкия ден от годината!

Огромно благодарим!

Благодарим на целия родителски съвет и на всички родители, че толкова
чаровно подсладиха нашия учебен ден миналата събота.
Благодарим за подкрепата и за щедрите дарения, които ще ни помогнат да
обогатим нашата библиотека и да набавим нови пъстри елементи в носиите
за танцовия ни състав.

––

С благодарност към Родителския съвет и всички участници в благотворителното събитие от 22/11/2014, които направиха възможно да съчетаем полезното с приятното. С тази хубава инициатива събрахме дарения за нашето училище и похапнахме сладки изкушения.

–-

С благодарност за инициативата на родителския съвет. С възхищение за задружните усилия и всеотдайност на всички, които посрещнаха идеята с отворени сърца. Нека да си пожелаем да сме все така позитивни, креативни и пълни с идеи.

Много благодарим на организаторите и родителския съвет за най -прекрасния и сладък ден, тук в училище „Азбука“. Ние се надяваме, че това е един от първите,  и не последни дни на блаженство и безкрайна наслада тук в училище .“Много ни хареса този ден“.
Благодарим от сърце!

От учителския екип на училище „Азбука“

IMG_1021 IMG_1022 IMG_1024 IMG_1035 IMG_1033 IMG_1028 IMG_1027 IMG_1025 IMG_1043 IMG_1042 IMG_1039 IMG_1038

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

photo