Home / Разни / Благотворителна почерпка, 20.10.2018
single

Благотворителна почерпка, 20.10.2018

Нашата традиционна благотворителна почерпка тази събота отново премина с голям успех и сред положителна атмосфера от всички участници – малки и големи.
 
На „най-сладкия” за нашето училище ден в годината масите и чинийките за децата бяха пълни, Родителската стая беше изпълнена с много настроение и посетители, а оганизационният ни екип се отличаваше с красиви народни елеци, с които внесохме още един български елемент.
 
Благодарим на всички деца, мами, татковци, баби, дядовци и приятели, които се включиха с най-вкусните кулинарни произведения и донесоха много настроение в деня преди малката ни ваканция!
 
Събрахме общо дарения на стойност 618 евро, които ще използваме за организация на Коледното тържество и за подпомагане работата на Дядо Коледа. Благодарим на всички за щедростта и отзивчивостта!
 
Специални благодарности на основния двигател на събитието от Родителския съвет, Краси Благова и нейния екип, за чудесната и безупречна организация! Дамите, които неуморно работеха с нея през последните седмици и специално на деня заслужават нашите поздравления: Светла Барабашка, Деница Ирибаджакова, Жужа Картър, Светла Стойчева, Стефка Арнаудова, Динка Бахарова, Людмила Ирибаджакова, Яна Виткова и Ивелина Гойчева. Накрая завършихме на висок тонус и с едно музикално изпълнение на Жужа Картър.
 
Отново сме много благодарни и на Галя и Валентин Германови, които дариха всички приходи от специалните български банички от деня за нашето училище и на Галина Раканова, която изготви красивите ни плакати.
 
Вижте част от атмосферата на събитието на следния линк:
Благотворителна почерпка
 
https://www.flickr.com/gp/121643306@N08/7W69Q5
 
С пожелания за приятна ваканция на всички!
 
Вяра Панова
Председател на Родителския съвет
Българско училище ‚Азбука‘

Share this:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.